Olen jo pitkään ihaillut eräitä blogaajia ja vlogaajia. Miettinyt mistä näiden ihmisten inspiraatiot saa alkunsa ja miten ne päivä toisensa jälkeen saa tekstiä ulos. Varmaan vuosia jo olen miettinyt mitä jos... jos minäkin.. äh, minustako muka blogaaja? Kuka mun elämästä ja asioista nyt kiinnostuis.. No, se päivä tais nyt sitten koittaa, että minäpä yritän. Yks ilta löysin itseni googlesta etsimässä sivustoja mistä aloittaa. Tähän päädyin ja katotaan jääkö tämä hetken pyrähdykseksi vai tuleeko tästä mulle se juttu.

Ihmiset on aivan innolla ruvennut tekemään kaiken maailman Bullet journaleita yms. no täytyy tunnustaa että itsekkin halusin kovasti innostaa itseni siihen maailmaan, mutta jotenkin enemmän koen omakseni tämän tietokonemaailman kuin se että ottaisi kynän käteen ja alkais täytteleen tyhjiä kirjan sivuja..

Nää mun höpinät tänne blogiin, tulee ihan omalla tyylillä kirjottaa, en väännä väkisin mitään kirjakieltä ja murrettakin saattaa löytyä, mut hei, onpahan mun näköstä tekstiä sit :)

Mikä mua kiinnostaa, no.. elämä kaikkinensa. Kliseinen sisustaminen, kauniit esineet ja asiat, eläimet, tietokoneet, tekniikka, pelaaminen (world of warcraft), musiikki, ihmiset, jne jne.

Se miten usein tätä nyt tuun tekemään, niin en mä vaan tiedä. Mutta pyrin mahdollisimman usein.

Mikäkö mun unelma ois.. no.. ois aika hemmetin hienoa, jos joku päivä tästä tulisi työ.

Myöhemmin on tulossa pläjäystä esim, elämäntapamuutoksesta.

Katotaan miten muijan käy :D

    ~Somaya~